Tila & ihme

Sisustussuunnittelija Tampere Pirkanmaa

Olemme muuttaneet ja uusi showroom avautuu piakkoin! Uusi osoitteemme on 1.5 alkaen Muuraintie 5 Pirkkala.
Huhtikuun teemme muuttoa. Nykyiset ja uudet asiakkaat palvelemme kuitenkin normaaliin tapaan muutosta huolimatta. Laita s.postia tai soittele meille!

Omakotitalon moderni sisustus

Nuoripari rakennutti uuden omakotitalon ja koko sisustus tehtiin rakentamisen yhteydessä alusta asti, ja kaikki kalusteet ostettiin uutena.

Lähtökohdat uuden kodin sisustuksesta oli, että kodista tulisi valoisa, moderni  ja harmoninen.

Lue lisää

Loistokas "avaimet käteen" kohde Härmälänrannassa upeissa maisemissa.

Asiakas saapui Tila & ihmeeseen toiveissaan ” avaimet käteen sisustussuunnitelma”. Lopputulokselta toivottiin helppoutta, sekä sitä että tunnelma huokuisi ylellisyyttä ja runsautta. Miia tapasi asiakkaan kartoituksen merkeissä, jolloin käytiin läpi asunnon pohjakuva ja asiakkaan toiveet tulevasta sisustuksesta.

Lue lisää

Valoa ja harmoniaa

Tila & Ihme suunnitteli tämän vanhemman pariskunnan kerrostalohuoneiston. Asiakkaat halusivat panostaa kaupunkikotinsa ilmeeseen, jonka sisustus kaipasi päivittämistä lattiasta verhoihin. Suunnitelman myötä tiloihin toivottiin lisää valoisuutta ja että vanhat huonekalut löytäisivät paikkansa päivitetystä kodista.

Lue lisää

Hulppeat tilat

Kangasallalainen perhe oli päättänyt rakennuttaa omakotitalon, mutta totesivat heti alkuun, että tarvitsevat ehdottomasti apua sisustussuunnittelussa. Yhteydenotto Tila & ihmeeseen ja Miiaan olikin heille hyvin luonnollinen valinta, koska olin tehnyt sisustussuunnittelua heidän kotiinsa aikaisemminkin.

Lue lisää

Rouhea sisustus ja ripaus bling blingiä

Lapsiperheen omakotitalo remontoitiin omannäköiseksi. Suunnitteluapua tarvittiin pintoihin, kalustamiseen, tekstiileihin ja valaisuun. Akustinen ongelma piti myös ratkaista korkean päätilan vuoksi.

Sisustuksesta haluttiin rouhea, luonnonmateriaaleja ja sävyjä hyödyntävä. Lisäksi toivottiin, että sisustuksessa on ripaus bling blingiä. 

Lue lisää

Kristallikruunujen loistetta

Tampereelta, Hatanpään valtatieltä arvoasunnon hankkinut pariskunta tuli Tila & ihmeeseen kristallikruunujen ja ylellisten kalusteiden innoittamana, sekä toiveissaan sisustamisen helppous.

Lue lisää

Sisustussuunnittelua ammattitaidolla

Tila & Ihme on laadukas ja ammattitaitoinen sisustussuunnittelutoimisto. Meillä sisustetaan niin pienet yksiöt kuin suuretkin edustuskodit ja julkiset tilat. Tila & ihme on sisustanut Pirkanmaalla jo yli 10-vuotta. Moinia sisustamiamme kohteita on saatu ihastella useissa sisustuslehdissä. Emme toista tyylejä, vaan luomme aina uutta, asiakkaamme toiveet huomioiden.

Sisustussuunnittelumme tekee kodistasi unelmien täyttymyksen, liiketilastasi näyttävämmän, konttoristasi kodikkaamman. Suunnittelemme juuri sitä mitä sinä toivot ja  ammattitaitomme näkyy jokaisessa sisustamassamme kohteessa.

Näin saavutetaan kestävä ja hyvä lopputulos - yhdessä suunnitellen. Asiakkaamme palaavat meidän puoleemme yhä uudelleen.

Me palvelemme sinua,

Miia


Miia Liimatainen
p. 0400 766 620

 miia.liimatainen@tilaihme.fi

Riikka Ylikangas
p. 045 214 5566

 riikka@tilaihme.fi

 


 

TOIMISTO AVOINNA

SOPIMUKSEN MUKAAN

Osoitteemme 1.5. alkaen:
MUURAINTIE 5
33960 PIRKKALA

tilaihme@tilaihme.fi