Tila & ihme

Sisustussuunnittelija Tampere Pirkanmaa

Kristallikruunujen loistetta

Tampereelta, Hatanpään valtatieltä arvoasunnon hankkinut pariskunta tuli Tila & ihmeeseen kristallikruunujen ja ylellisten kalusteiden innoittamana, sekä toiveissaan sisustamisen helppous. Pariskunnalla ei ollut itsellä aikaa ja halua toteuttaa sisustusta, joten he toivoivat minulta heti alkuun, että kalusteet toimitettaisiin kotiin niille tarkoitetuille paikoille. Toiveena oli myös muutamien asennustöiden hoitaminen  esim. kristallikruunut, verhot tankoineen ja peilit.

Miia tapasi asiakkaat heidän uudessa kodissa, jolloin kävimme vielä läpi kokonaisuuden ja heidän toiveensa .

Asunto oli remontoitu edellisen omistajan toimesta ja lähtökohta sisustussuunnittelulle oli, että seinäpintoja ei uusita, vaan kalustus, valaisimet ja tekstiilit suunnitellaan ja hankitaan.

Koin aluksi itse hieman haasteelliseksi asunnon tapetit, mutta kun pääsin suunnittelussa käyntiin alkoi tapetit sointua kokonasuuteen. Kalustesijoittelulla toin olohuoneeseen rytmikkyyttä ja iso peili konsolipöydän päällä toistaa upeasti kristallikruunun valoa ja tuo tilan tuntua. Mielestäni parhaimpia oivalluksiani olivat olohuoneen verhot ja makuuhuoneen kultaiset lipastot peileineen. Myös matto miksaa mukavasti  sisustuksen värit yhteen.

Oli ilo palvella pariskuntaa ja yhteistyömme sujui moitteitta. Mukavaa oli myös suunnitella, sekä toteuttaa sisustusta asiakkaille, sillä he luottivat valintoihini ja työn etenemiseen. Olemmekin vaihtaneet jälkeen päin kuulumisia, vaikka varsinaisia sisustustarpeita ei olekaan ollut, toistaiseksi.