Tila & ihme

Sisustussuunnittelija Tampere Pirkanmaa

Loistokas "avaimet käteen" kohde Härmälänrannassa upeissa maisemissa.

Asiakas saapui Tila & ihmeeseen toiveissaan ” avaimet käteen sisustussuunnitelma”. Lopputulokselta toivottiin helppoutta, sekä sitä että tunnelma huokuisi ylellisyyttä ja runsautta. Miia tapasi asiakkaan kartoituksen merkeissä, jolloin käytiin läpi asunnon pohjakuva ja asiakkaan toiveet tulevasta sisustuksesta. Tapaamisemme jälkeen piipahdettiin myös heidän uudessa kerrostaloasunnossaan, jossa upeat maisemat näkyivät kattohuoneiston ikkunoista. Katselmuksessa käytiin sisustettavat tilat yhdessä läpi ja samalla tarkensin vielä asiakkaan toiveita, jotta saisin varmasti loihdittua heidän tarpeitaan vastaavan sisustuskokonaisuuden.

 Tapaamisemme jälkeen sisustussuunnittelu käynnistyi vauhdilla ja asiakas palasi ulkomaille kakkos kotiinsa. Sisustussuunnitelmaa kävimme läpi sähköpostin välityksellä, mutta montaa viestiä emme kuitenkaan vaihtaneet, sillä asiakkaalla oli hyvin luottavainen mieli sisustussuunnitelmasta ja sen etenemisestä.

Tein asiakkaan puolesta kaikki työ- ja tuotetilaukset, sekä kaikki kalusteet kannettiin niille kuuluville paikoille, pyykinpesukonetta myöten. Ikkunat pestiin ja kaikki pinnat putsattiin, sekä kaikki ylimääräinen pakkausmateriaalit toimitettiin pois. Projektin edetessä tiedustelin asiakkaalta toivooko hän kuvia sisustamisen välivaiheesta, mutta niitä hän ei kaivannut. Asiakas halusi tulla valmiiseen sisustukseen, onnellisen yllättyneenä; mikä ihana luottamuksen osoitus.

Asiakas oli lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja nauttii täysin siemauksin kodistaan.

Kohteen tuotteita voit tiedustella ja hankkia Tila & ihmeestä.