Tila & ihme

Sisustussuunnittelija Tampere Pirkanmaa

Rouhea sisustus ja ripaus bling blingiä

Lapsiperheen omakotitalo remontoitiin omannäköiseksi. Suunnitteluapua tarvittiin pintoihin, kalustamiseen, tekstiileihin ja valaisuun. Akustinen ongelma piti myös ratkaista korkean päätilan vuoksi.

Sisustuksesta haluttiin rouhea, luonnonmateriaaleja ja sävyjä hyödyntävä. Lisäksi toivottiin, että sisustuksessa on ripaus bling blingiä. 

Kodissa oli entuudestaan suklaanruskea rouhea päätyseinä ja tämä elementti haluttiin säilyttää. Sisustus nivottiin tämän elementin ympärille. Kodissa on paljon esim.puupintaa, metallia, lasia. Rouheuden vastapainoksi sisustukseen suunniteltiin kuitenkin myös sopiva annos hohdokkaita elementtejä ja ripaus bling blingiä.

Akustiikkaa parannettiin konton akustiikkalevyillä, mitkä sopi täydellisesti tämän kodin tyyliin. Kodissa käytettiin Tila & ihmeen sisutustuotteita, valaisimia ja upeat verhot on mittatilaustyönä Tila & ihmeeltä.

Asiakas ” Kodin tunnelmassa on nyt aimo annos ylellisyyttä, mutta sisustusta ei ole suunniteltu pönöttämistä vaan rentoa oleskelua ja viihtymistä varten. Oli todella kätevää, että verhot saattoi myös ompeluttaa Tila & ihmeellä. ”

Tämä kohde esiteltiin Kauniit Kodit lehdessä 02/2014